Jump to content

Search the Community

Showing results for tags 'american cichlid'.



More search options

  • Search By Tags

    Type tags separated by commas.
  • Search By Author

Content Type


Forums

  • QLDAF - Announcements, Technical Support, Welcome Room
    • Welcome Room & Beginner's Corner
    • Announcements & Events Calendar
  • QLDAF - General Aquarium Discussion Forums
    • General Aquarium Discussion
    • Help with Fish Health, Diseases and Water Quality
    • Aquarium Projects, DIY Journals,
    • Ponds And Aquaponics
    • Marine and Reefs
    • Australian and PNG Natives
    • Articles & FAQ
    • Photography & Video Lounge
    • General Appreciation for members
    • Off Topic Discussion
  • QLDAF - Aquarium Trader / Classifieds (Wanted & For Sale)
    • QLDAF Live Stock Trader
    • QLDAF Aquatic Plant Trader
    • QLDAF Dry Goods Trader
  • QLDAF - Sponsors, Clubs & Societies -- Enquiries sponsorship@qldaf.com
    • Sponsor Sanctum
    • Clubs

Find results in...

Find results that contain...


Date Created

  • Start

    End


Last Updated

  • Start

    End


Filter by number of...

Joined

  • Start

    End


Group


AIM


MSN


Website URL


ICQ


Yahoo


Jabber


Skype


Interests


Location


State


Biography


Interests


Occupation

Found 3 results

  1. Just a quick little video of my current setup taken last week. It's a 4ft x 2ft x 2ft with mostly American Cichlids.
  2. Hey there, I just noticed that some of the new rubber items in my tank have a white slime coating on them. Not a lot just on the air hose and the suction caps holding the filter. The older suction caps dont seem to have it. The tank is clean and all the fish are happy so I'm not worried. Has anyone else had this or know what the cause is? Mitch.
×
×
  • Create New...