Jump to content

Search the Community

Showing results for tags 'thermosafe'.



More search options

  • Search By Tags

    Type tags separated by commas.
  • Search By Author

Content Type


Forums

  • QLDAF - Announcements, Technical Support, Welcome Room
    • Welcome Room & Beginner's Corner
    • Announcements & Events Calendar
  • QLDAF - General Aquarium Discussion Forums
    • General Aquarium Discussion
    • Help with Fish Health, Diseases and Water Quality
    • Aquarium Projects, DIY Journals,
    • Ponds And Aquaponics
    • Marine and Reefs
    • Australian and PNG Natives
    • Articles & FAQ
    • Photography & Video Lounge
    • General Appreciation for members
    • Off Topic Discussion
  • QLDAF - Aquarium Trader / Classifieds (Wanted & For Sale)
    • QLDAF Live Stock Trader
    • QLDAF Aquatic Plant Trader
    • QLDAF Dry Goods Trader
  • QLDAF - Sponsors, Clubs & Societies -- Enquiries sponsorship@qldaf.com
    • Sponsor Sanctum
    • Clubs

Find results in...

Find results that contain...


Date Created

  • Start

    End


Last Updated

  • Start

    End


Filter by number of...

Joined

  • Start

    End


Group


AIM


MSN


Website URL


ICQ


Yahoo


Jabber


Skype


Interests


Location


State


Biography


Interests


Occupation

Found 1 result

  1. I have 5 x 300watt Aqua One Thermosafe heaters, 2 have failed now - light is on but they dont get hot. One was like this straight out the box, now one has failed about 12 months later. Anyone else had trouble with these? They have warranty but I cant trust them now.
×
×
  • Create New...